2011. június 24., péntek

KIYO LaserPro3 lézerblokkoló Garancia Ingyen posta - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Hogy több jusson nyaralásra, ne a drága fotókra költsön.
Bármelyik szállítási módnál ingyenes.
Utánvét csak ha minimum: 50 értékelése van és ezek mind pozitívok.
Bármelyik szállítási módnál ingyenes.
Utánvét csak ha minimum: 50 értékelése van és ezek mind pozitívak.
Mobil, Laptop, elektromos gyerek járgány csere szóba jöhet.
ÚJ   GARANCIÁVAL!!!
Gyors postázás!
Extraérzékeny ledek! Felszereléséhez szüksékes rögzítőezközök.
Akár fúrás nélkül!!
Parkoló funkció és Kártya hozzá.
Szállítással kapcsolatos információk a szállítás fül alatt!
KIYO LaserPro3 3 fejes lézerblokkoló
Elege van a drága fotókból, amelyek egy véletlen gyorshajtás eredményeként kerültek Önhöz? A megoldást a következő termék felszerelése jelenti:
KIYO LaserPro3 - 3 blokkolófejes lézerblokkoló
A KIYO LaserPro3 képes blokkolni a legújabb lézeres sebességmérő műszereket is (pl.: SCS-103, FÁMA III)A lézeres mérést 2000m-en belül képesészlelni, a blokkolás pedig 100-2000m között a legeredményesebb. A termék méltán szerzett magának hírnevet 2, 5 cm mélységű, aprócska lézerblokkoló transzpondereivel (blokkoló szenzorok, „ szemek” ) és kiemelkedően kedvező árával. A termék 3 db érzékelő-blokkoló transzponderrel rendelkezik.
A készülék célja:
A KIYO LaserPro3 célja nem a gyorshajtás elősegítése, hanem a véletlen sebességtúllépésből eredő következmények megelőzése, a nyugodtabb, biztonságosabb, kiegyensúlyozottabb vezetés elősegítése.  Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen a látási és útviszonyoknak megfelelően!
Működése:
A KIYO LaserPro3 csak a lézeres sebességmérőket képes zavarni (radaros mérőeszközöket minőségi EURO változatú radardetektorok tudják előjelezni, mint például a KIYO, vagy Escort radardetektorok). A lézeres sebességmérő eszközök a radaros sebességmérő készülékek után jelentek meg. A lézeres sebességmérő egységek már egy sokkal kifinomultabb technológiát képviselnek, a gépjármű távolság változtatásából állapítják meg a pontos sebességet. A lézeres eszközök nagyon gyorsak és pontosak, hiszen másodpercenként akár 200-szor is képesek megmérni az adott jármű sebességét.
A lézeres mérést , a radaros mérésekkel szemben nem lehet előre jelezni, mivel a lézeres sebességmérő eszközök nem radarhullámokat bocsátanak ki magukból, hanem egy bizonyos hullámhosszú, láthatatlan fénycsóvát. Ezt a fénycsóvát már csak akkor tudjuk érzékelni, ha járművünkre irányították a mérőeszközt, viszont ekkor már az autónk sebességét bemérték. A Magyarországon elterjedt mérőeszközök a mérés során felvételt készítenek a sebességmérésről, így ha már egyszer bemérték a járművünk sebességét, hiába lassítunk, a kamerához közeledve a rendszámunkról és a gyorshajtásunk tényéről is felvétel fog készülni.  Így tehát a lézeres mérések ellen hatásosan lézerblokkoló segítségével tudunk védekezni.
A KIYO LaserPro3 egy olyan lézerblokkoló, amely akár a mérés pillanatától kezdve képes zavarni a lézeres sebességmérőből kibocsátott jeleket, így a lézeres mérőeszköz kijelzőjén a sebesség helyett három vízszintes vonal jelenik meg. A készüléket kikapcsolni a készülék kijelzőjén, vagy egy kiegészítő kapcsoló (külön kapható, a csomag nem tartalmazza) segítségével lehetséges.
Működés: Érzékelés, majd visszalövés (traffipax által értelmezhetetlen jellel)
A lézeres mérőeszköz nem veszi észre, hogy blokkolják, viszont nem tud sebességet kijelezni.
A készülék használata:
A KIYO LaserPro3 a gyújtás ráadásakor bekapcsol, majd a járműben található belső egységen hang- és fényjelzést ad az aktiválásról és az önteszt állapotáról.  Ha a készülék mérést érzékel, azonnal elkezdi zavarni a lézeres sebességmérő eszközt, és fény- és hangjelzéssel jelzi a vezető számára, hogy jelen pillanatban mérik a gépjárművét. Ekkor járművünkkel körültekintően, a mögöttünk haladókat figyelembe véve le kell lassítani, és a készülék kijelzőjén található kapcsolóvagy kiegészítő kapcsoló (külön kapható, a csomag nem tartalmazza) segítségével ki kell kapcsolni a készüléket. A lézeres sebességmérőt tilos folyamatosan zavarni, ezért a kívánt sebesség elérése után azonnal kapcsolja ki a készüléket!
Technikai jellemzők:
3 transzponder (lézerblokkoló szem)
mikroprocesszoros vezérlés
tökéletesen vízálló, tűri a napsütést, hideget
minden típusú sebességmérő lézer érzékelése
minden típusú sebességmérő lézer zavarása
csak a működő lézeres sebességmérőkre reagál,
nincs téves riasztás (ellentétben a radardetektorokkal)
LED visszajelzés
FONTOS!
Magyarországon a 175/2003 (X. 28. ) Kormányrendelet hatályba lépését követően a radardetektorok és a lézerblokkolók nem tartoznak a „ közbiztonságra különösen veszélyes eszközök” kategóriájába.  FIGYELEM! Nem minden országban engedélyezett a traffipaxjelzők és lézerblokkolók használata, ezért kérjük minden esetben győződjön meg az adott ország érvényes jogszabályairól! Külföldön csak saját felelősségre birtokoljon vagy használjon bármilyen radardetektort vagy lézerblokkolót.
Lézerblokkolónk transzpondereit (érzékelő-blokkoló „ szemek” ) mindig tartsuk tisztán! Esős, havas, saras időben takarítsuk le ezeket, hasonlóan, mint járművünk fényszóróit. Ellenkező esetben a készülék hatásfoka jelentősen csökken! Traffipaxjelzők használata esetén ritkán előfordulhatnak olyan szituációk, amikor későn, vagy egyáltalán nem jeleznek bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő (erős napsugárzás, fénytörés, esős idő, hó, elkoszolódott transzponderek stb… ), nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért!



Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 21:55
. KIYO LaserPro3 lézerblokkoló Garancia Ingyen posta - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése